Zakelijk zichtbaar 2017-06-10T20:24:18+00:00

Trainingen

Zoom in

De training is bedoeld voor iedereen die op een inspirerende manier wil werken aan bewustworden. Voor ieder die de ander op het werk beter wil leren kennen, voor teams die op een ontspannen manier een positieve boost willen ervaren en voor teams die zichzelf durven te laten zien!

Een extra mogelijkheid is een professionele profielshoot door de trainer/powershootfotograaf na de training.

Lees meer >

Focus op jouw uitstraling

De training is gericht op mensen die geïnspireerd willen worden in het versterken van hun imago. die bereidt zijn naar binnen te kijken alvorens ze de versterking aan de buitenkant kunnen laten zien. Mensen die nieuwsgierig zijn en een visuele ontdekkingstocht willen maken. Mensen die een aantrekkelijk beeld van zichzelf neer willen zetten; mensen die durven focussen op hun persoonlijke uitstraling!

Lees meer >

Evenementen

Speedstyling

Speedstyling

Speedstyling is een geweldige workshop voor je gasten op een evenement! Deze prettige en luchtige manier van tips & tricks op het gebied van kleur en stijl is altijd succesvol.

Lees meer >

speedshoot

Speedshoot

Een Speedhoot is een snelle en leuke manier van professionele fotografie waarin je medewerkers of bezoekers een stukje personal branding mee kunt geven, zodat  ze zich met een goede profielfoto zakelijk kunnen profileren op Linked In of andere social media.

Lees meer >