Profielshoot 2018-07-12T20:31:24+00:00

Je Profielfoto bepaalt jouw eerste indruk!

Mensen surfen op Linked In, Facebook, Twitter, Instagram of leggen contact via What’s app en kijken als eerste naar je profielfoto. Besteed daarom voldoende tijd en aandacht aan de foto die je plaatst bij jouw profiel.

Als je het lastig vindt te bepalen hoe je jezelf wilt profileren kan ik je daarbij helpen. Aandacht, ontspanning en plezier staan voorop.

Voor wie?

De Profielshoot is voor iedereen die een goede en passende profielfoto wil, welke je kunt gebruiken voor social media of je website. De foto’s kun je zowel zakelijk als privé inzetten.

De Profielshoot kan een mooie aanvulling zijn tijdens een reïntegratietraject en als afsluiter of start van een verandering.

Waar?

Een Profielshoot vindt buiten plaats, op een locatie in overleg. Bij slecht weer is er een mogelijkheid binnen foto’s te maken.

Indien gewenst kan een Profielshoot uitgebreid worden met een fotostijlsessie, waarvoor € 25 extra kosten in rekening worden gebracht.

Meerder kledingstukken meenemen naar de shoot is een eerste advies.

Een Profielshoot is ook bij jou in de buurt of op een andere favoriete locatie te boeken. Wil je met je collega’s of met je team op de foto, neem dan contact met mij op.

Specificaties:

Een Profielshoot duurt circa 30 minuten. Je ontvangt  6 foto’s binnen twee weken via We Transfer. De foto’s zijn rechtenvrij, je kunt ze dus onbeperkt gebruiken.

Investering in jezelf € 60,00 inclusief BTW.

Wil je de foto’s in een hoge resolutie zodat ze geschikt zijn om af te drukken dan kost dat € 5,00 per foto extra, wil je alle 6 de foto’s in hoge resolutie dan investeer je in totaal € 90,00 in je beeldpresentatie.

Is de locatie afwijkend van mijn werkgebied Medemblik, Opperdoes, Twisk en Vooroever dan wordt € 0,30 reiskosten per km in rekening gebracht.

Je ontvangt de foto’s nadat de betaling van de factuur is voldaan.

 

 

Reserveren