Fotoshoot 2017-11-10T13:54:56+00:00

Gun jezelf one moment in time

Het leven gaat snel.

Je mooiste herinneringen schieten aan je voorbij.

Wanneer heb jij op een andere manier aandacht aan jezelf of je dierbaren besteedt?

“You’re a winner for a lifetime, if you seize that one moment in time, make it shine”

Whitney Houston

In de tijd van selfies en snelle foto’s en filmpjes schiet een mooie fotoreportage er bij in. Ouder worden vinden we lastig, maar je jeugdigheid van dit moment vastleggen wordt dikwijls vergeten. Want of je nu 30, 40, 50 of 60 bent….. je ziet jezelf nu ouder. Wanneer je echter over 5 of 10 jaar terug kijkt naar dit moment dan zie je er weer jonger uit.

Dus hoe mooi kan het zijn om je jeugdigheid en levenssituatie van dit moment voor altijd vast te leggen, zodat je hier later met een glimlach op terug kunt kijken!

Alles is mogelijk! En het is ontzettend leuk om te doen. Aandacht, ontspanning, humor en plezier zijn fototools waar ik heel graag mee werk. In de natuur en in een ongedwongen sfeer nemen we alle tijd om een mooie blijvende herinnering op beeld vast te leggen.

Investering voor het leven!

Voor slechts € 181,50 ontvang je een schitterende fotoserie van 20 foto’s in hoge resolutie, welke je via We Transfer, binnen twee weken, in je mailbox ontvangt. Een blijvende herinnering van je huidige mooie momenten in het leven, ook geschikt om af te drukken voor aan de wand of in een boek. De foto’s zijn jouw eigendom en rechtenvrij te gebruiken.

Werkgebied Medemblik, Opperdoes, Twisk en Vooroever, voor andere locaties reken ik € 0,30 per km.

Cadeau

Wil je iemand verrassen met een fotoshoot? Ik heb mooie cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag.

Een extra dimensie?

De kleurcombinatie van kleding bepaalt voor een groot deel jouw uitstraling en daarmee tevens het resultaat van jouw foto’s. Wanneer je de fotoshoot combineert met een kleur- en stijladvies profiteer je van al mijn diensten voor een speciaal tarief.

Je investering gaat naar een nog hoger niveau en dat ga je terug zien op de foto’s. De investering in jezelf voor de fotoshoot met exclusieve aandacht en de focus op jouw uitstraling bedraagt dan € 250,00.

Gratis een inspiratiekaart passend bij jouw kleuradvies.

Ik zie je graag!

Reserveren
Powershoot
Fotoshoot