Focus op jouw uitstraling 2017-06-22T16:17:23+00:00

Focus op jouw uitstraling

Een eerste indruk is snel gemaakt. Zoals wij een indruk vormen over anderen, zo doen anderen dat ook over ons. Wil je effectiever communiceren dan is het beeld dat je van jezelf neerzet van grote betekenis. Je uitstraling doet ertoe. We leggen tijdens deze training de focus op jouw uitstraling!

Om te kunnen uitstralen wie je werkelijk bent moet je weten wie je van binnen bent. Daarom zullen we kijken naar het zelfbeeld wat je hebt.

Je persoonlijke presentatie doet er toe. Als jij zeker bent van je uitstraling geeft je dat zelfvertrouwen en een goed gevoel.

Je maakt jezelf sterker en bent nog beter in staat om te laten zien waar je goed in bent.

Ik weet dat het werkt! Ik zie je graag!

Door met kleuren te werken kun je je persoonlijke presentatie versterken. Daarnaast komt aan de orde wat kleding en lichaamshouding voor je kunnen doen. Wanneer je ervoor zorgt dat een kledingstuk goed bij je past ga je vanzelf meer recht op staan en zelfbewuster bewegen. Je voelt je namelijk goed en dat straal je uit. Gewoon jezelf zijn en je sterke punten benadrukken door te werken aan je eigen beeldvorming.

Resultaat

  • Je hebt inzicht gekregen in het visueel versterken van jouw uitstraling.
  • Je weet dat je een harmonieus beeld van jezelf kunt neerzetten door te letten op houding, beweging, mimiek, kleding en kleur.
  • Je beseft dat je zelf invloed kunt uitoefenen op de compositie van jouw beeld waardoor je grotendeels zelf kunt bepalen hoe je overkomt en je je eigen aantrekkelijke versie kunt neerzetten.
  • Je weet dat aantrekkelijkheid niets te maken heeft met aangeboren schoonheid maar alles met de manier van hoe jij in balans bent waardoor je een evenwichtig beeld van jezelf kunt laten zien.

Doelgroep

  • De training is gericht op mensen die geïnspireerd willen worden in het versterken van hun imago.
  • Die bereidt zijn naar binnen te kijken alvorens ze de versterking aan de buitenkant kunnen laten zien.
  • Mensen die nieuwsgierig zijn en een visuele ontdekkingstocht willen maken.
  • Mensen die een aantrekkelijk beeld van zichzelf neer willen zetten; mensen die durven focussen op hun persoonlijke uitstraling!

De training kan eventueel worden uitgebreid met een speedstyling en kleuradvies.

Dit betekent persoonlijke tips wat betreft kledingstijl en een kleuradvies op basis van de 4 seizoenen.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Reserveren
Focus op jouw uitstraling
Focus op jouw uitstraling